Kom og syng og vær med!

Kom og syng og vær med!

Kom og
syng og
vær med!

”I Sangfællesskaber for alle arbejder vi for, at ny- og gammeldanskere møder hinanden igennem sang. Med frivillige sangledere og stærke samarbejder bygger vi bro mellem mennesker i hele landet. Vi er stolte over, at sang også her er med til at tage samfundsansvar. Så kom og syng og vær med. Vi deler viden, netværk og sangglæde.” – Mette Thue, projektleder.

Se vores film her.

sangledere-sh
Inger Lene

Inger Lene

”For mig er sangfællesskaberne en oplagt mulighed for at gøre noget for mødet mellem os, der har boet i Danmark i mange år og alle de mennesker, der kommer hertil, og hvordan vi kan møde hinanden. Det her er en god mulighed for mig, fordi jeg både har noget personligt og sangfagligt at bidrage med.

Jeg synes, sangfællesskaberne er en fantastisk og meget positiv og livsbekræftende måde at mødes på. Det at man mødes om en aktivitet gør, at vi ligeværdige i mødet. Og så kan man jo kun være glad, når man synger.”

Inger Lene, sangleder i Herning

Marie

Marie

“I always find choirs a great place to meet people and to form a community where we can sing and have fun. I have moved to a lot of different places, to England and to Philadelphia and now to Denmark. And one of the first things I always do is look for a choir.

I want to be able to give back something to other new people coming to Denmark. I would also like to get better at teaching and being a leader and figuring out what people need to help them really make their place here.”

Marie, sangleder i Aarhus

Stine

Stine

”Fællessang kan flytte os derhen, hvor vi ikke vidste, vi kunne komme. Ud og ind ad forskellige universer. Også selvom os der synger sangene, er forskellige og ikke nødvendigvis har den samme sprogforståelse.

Når vi trækker vejret samtidig, udtaler de samme ordlyde, finder melodien og de rette stemninger, så bliver vi fælles. Stemninger udtrykt gennem musik og sang er universelle følelser, vi genkender på tværs af forskelligheder. Det kan være kærlighed, skuffelser, sorg, glæde over at se lyset, energien…
Så sangen og musikken kan rykke os og samle os til fælles forståelse – det fællesskab vil jeg gerne være med til at byde indenfor i, og det fællesskab vil jeg gerne være en del af.”
Stinne, sangleder i Odense